healing-logo

HEALING PRAKTIJK
LEEF DE LIEFDE

ochtendzonnavollemaanjan2020

HELEN VAN JE ENERGIESYSTEEM

_________________

AARDEN, OPLOSSEN, VERBINDEN, STROMEN, BEKRACHTIGEN, VERHELDEREN


SPIRITUAL HEALING ~ GEESTELIJKE HEELKUNDE door CLAUDIA JACINTHA
'Healing en systemische opstellingen zijn mijn passie, het doordringt mijn leven, heelt mijn verleden en mijn toekomst en daarmee dat van mijn zoon, mijn systeem en iedereen die ik mag begeleiden met dit prachtige werk. Ik zie je graag in mijn praktijk LEEF DE LIEFDE in Harderwijk waar je van harte welkom bent om de bevrijdende werking te ervaren van de healingen zoals ik die te bieden heb dankzij intens leven en leren: 
Liefde, Licht en bewust-Zijn.'

WAT BRENGT HET JOU?
Healing heeft als doel om jou te bevrijden van bewuste en onbewuste stagnatie in je energiesysteem waardoor je je fijner en vrijer voelt om meer jezelf te zijn, je beter te voelen, meer energie te ervaren en makkelijker kunt kiezen om dat te doen in je leven wat je hart je ingeeft. Door het helen van blokkades, pijn en trauma via het (ver-) werken op subtiele energetische lagen, verandering van bewuste en onbewuste patronen, innerlijk kind werk en het schonen van voorouderlijnen en vorige levens, zodat nieuwe mogelijkheden ontstaan om vanuit eigen kracht keuzes te maken voor jeZelf. Healing geeft een impuls aan de beweging van de ziel naar heelheid.

METHODE
De healingmethode die ik toepas is een uitgebreide manier om je hele energiesysteem te scannen en op alle lagen te helen. Ik kijk en voel ik waar zich blokkades bevinden en zorg ervoor dat de energie op die plekken weer kan doorstromen. De afgevoerde gestagneerde energie maakt plaats voor frisse, lichte en liefdevolle energie. Een belangrijk deel van de healing is ook het aarden of gronden. Door dingen die we in ons leven meemaken zijn we vaak niet meer geheel in ons lichaam aanwezig en de healing zet je weer met beide voeten op de grond. De healing brengt je energiesysteem in balans en zorgt voor integratie van alle facetten, van de aardse tot en met de hele subtiele frequenties. Alles stroomt weer door, je kunt weer beter voelen, je voelt je lichter en meer ontspannen. Je hele systeem is beter in staat om zelf af te voeren, te transformeren en in evenwicht te blijven. Die innerlijke balans zal uiteindelijk ook in uiterlijke omstandigheden zichtbaar zijn.

DE OORZAAK HELEN
De oorzaken van blokkades kunnen op vele vlakken liggen en hebben meestal hun oorsprong in trauma, of dat nu groot of klein is en bewust of onbewust. Dit kan in je huidige leven zijn ontstaan, maar ook door geërfde patronen en trauma in de voorouderlijnen of bijvoorbeeld vorige levens. Naast het helen van je energiesysteem zal ik jou tijdens of na de healing de informatie geven die ik heb gezien en gevoeld, waardoor je ook meer inzicht krijgt in de essentie van wat er bij jou speelt. Dat wat ik zie en voel komt als informatie in de vorm van symbolen, kleuren en een weten van de betekenis daarvan.

ENERGIESYSTEEM
Het menselijk energiesysteem is een geheel van met elkaar in verbinding staande energetische lagen die verschillen in frequentie en functie. Er zijn vier bewustzijnslagen, het persoonlijk zelf, hoger zelf, kosmisch zelf en het innerlijk kind, die fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten in zich dragen. Het hele menselijke energiesysteem maakt deel uit van de healing, waarbij ik als healer de helende ernergie doorgeef!
Met onbeschrijflijk veel dank aan mijn gidsen, engelen, verlichte meesters en elven :-)
 

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN!

 

scroll-down

WIE BEN JIJ?

_________________

Je loopt op één of meerdere vlakken aan tegen dingen die je belemmeren in je dagelijks leven. Je ben toe aan het oplossen daarvan op een grondige manier, waarbij de oorzaak wordt geheeld!

Je kunt een healing doen bij een veelheid aan klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak: 
depressie, burn-out, chronische vermoeidheidsklachten, PTSS, restklachten na operaties, hoofdtrauma, ziektes en bevallingen, restklachten na stoppen bij verslavingen (roken, alcohol, drugs, medicijnen), allergieën, slapeloosheid, migraine, hyperventilatie, oorsuizen, duizeligheid, seksuele stoornissen, problemen rondom zwangerschap en zwanger willen worden, huilbaby's, angsten, overgevoeligheid, ADD/ADHD, concentratiestoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, stemmen horen, woedeaanvallen, niet kunnen voelen, vergroten (lichaams-) bewustzijn, somatisch onverklaarbare klachten, relatieproblemen etc.

De healingmethode is zeer uitgebreid. Ik adviseer je daarom in ieder geval twee keer te komen, zodat ik het hele energiesysteem ook op de subtielere lagen kan helen.
 

AFSPRAAK HEALING

 

pioenrozen2

WIE BEN IK?

CLAUDIA JACINTHA

_________________

 

claurots2

 

Ik ben een mens met een grote LIEFDE voor mens, dier en natuur, moeder van een zoon van 22 jaar en healer, opsteller, counselor en trainer. Ik ben ook de gelukkige metgezel van mijn twee paarden, vier katten en acht kwartels. Ik hou van wandelen, lezen, sauna en moestuinieren.
Mijn PASSIE voor systemisch werk begon in 2012 toen ik onverwachts representant was in een familieopstelling en dit als wonderbaarlijk helend ervaarde. Dit leidde mij naar de opleiding ‘Systemische coaching met paarden’ en vervolgens de opleidingen ‘Familie- en organisatie opstellingen’ bij Elmer Hendrix (IVSW). Sinds 2015 begeleid ik FAMILIEOPSTELLINGEN en wat later ook OPLEIDINGEN en trainingen op het gebied van systemisch werk en BEWUSTZIJN.
De opleiding Geestelijke Heelkunde bij Heremitage, waar ik een zeer complete en diepgaande energetische healingmethode leerde, is een voor mij verrassende en duidelijk voorbestemde ontwikkeling geweest in mijn leven naar het werk als HEALER en daarmee ook een verdieping in de systemische opstellingen zoals ik die begeleid.
Andere opleidingen die ik volgde in de afgelopen 25 jaar zijn: intuïtieve ontwikkeling, healing, reading, yoga, mediumschap, reiki, MEDITATIE, lifestyle-coaching en brainmanagement mental wellness.
Dankzij meditatie, verdieping in het non-dualisme (Vedanta: de mens is in essentie een goddelijk wezen en het doel van het leven is deze essentie ervaren) en toewijding aan het directe pad besef ik wie IK BEN.
Ik combineer dit alles met een kleurrijke levenservaring, er is weinig dat ik niet direct of indirect heb meegemaakt. Alles wat ik doe, doe ik op een gepassioneerde, liefdevolle en intuïtieve wijze. Mogen bijdragen aan het welzijn en de spirituele groei van mens en dier en de wereld mooier en lichter maken, is waarom ik hier ben.

scroll-down

 

LIEFDE IS WAT WE ZIJN
LIEFDE HEELT

_________________

quoteweareone

konijnvierkant

1quoteliefdeisgroots

 

scroll-down

 

HOE ERVAREN ANDEREN DE HEALINGEN?

_________________

DE LIEFDE KOMT UIT DE HEMEL VALLEN
Na een hevige, zeer traumatische ervaring in Spanje waar ons hele gezin bij betrokken is geweest, zijn wij afgelopen augustus onvrijwillig in Nederland aangekomen. Alles achtergelaten, huis en haard en onze geliefde dieren. Zonder in detail te treden kan ik wel zeggen dat ik niemand een situatie als de onze toewens. Enkel met een rugzakje vol, een gebroken hart en allen PTSS daalden wij neer, vleugellam.

Een oude en geliefde vriendin heeft voor ons binnen no time een eerste hulp goederen projectje opgestart en zo kwam Claudia op ons levenspad. Overrompeld van wat er in snel tempo ons werd toebedeeld met zoveel liefde en alles door onbekende gaf ons een klein beetje vertrouwen in de mens terug, heel voorzichtigl. Gaandeweg bleek de PTSS ons alle drie ernstig parten te spelen, slapeloze nachten, uitspatting van boosheid, angst, continue aanwezig zijn van stress en daarbij horende overreacties maakten het dagelijkse leven erg ingewikkeld. Dit konden wij niet alleen oplossen. Dit is PTSS + en dat lukt niet alleen en wij wilden ook absoluut niet het reguliere circuit in!

Claudia had via het hulpproject laten weten dat zijn ons graag wilden helpen met energetische behandelingen en indien nodig ook familieopstellingen om vooral het recent opgelopen trauma te verzachten. In eerste instantie kon ik daar niet op ingaan, echter voor je kind doe je alles en ik wist dat ik zelf moest helen en daardoor het helingsproces bij hem vlotter zou gaan en zo geschiedde. Vrij snel zijn wij alle drie onder behandeling gegaan bij Claudia. Elk volgen wij ons eigen tempo en dat voelt zo ontzettend fijn! Nog steeds, na half jaar, zijn wij in behandeling bij Claudia en wat een sprongen hebben wij gemaakt in onze heling. 
Na de behandeling, welke superfijn is, ben ik altijd 1 tot 2 dagen ‘van slag’. Alles wordt gereset, moeheid komt eruit, en de energetische behandeling werkt nog door. Ik weet dat nu van mijzelf en houd daar rekening mee. Ik kan nu wel zeggen dat ik mede door de prachtige, zuivere, liefdevolle sessies met Claudia nagenoeg van mijn PTSS af ben en dat is een super kado! Mijn zoon laat langzaamaan weer zichzelf zien. Allemaal slapen wij beter en onze kracht is aan het terugkeren. Het is met recht Liefde wat uit de hemel je komt toe vallen.

Hartegroet,
Linda, Louis, Lucca
 

 meer ervaringen van anderen lees je hier...

vloerkleedtotsurton2

PRAKTISCHE INFORMATIE

_________________

MOGELIJKHEDEN

 • Je kunt een afspraak met mij maken van maandag tot en met zaterdag.
 • De healing, met voor- en nabespreking, duurt 2,5 uur.
 • Een volledige healing die doorwerkt op de diepere lagen en meerdere frequenties neemt 2 tot 3 sessies in beslag.
 • Wil je echt een nieuwe start maken en essentiële veranderingen realiseren in je leven?
  Dan adviseer ik een traject van 3-5 sessies, waarvan idealiter 1 of 2 systemische opstellingen.
  Informatie over opstellingen, zowel individueel als in een groep, vind je elders op deze website.
 • Healingen op afstand zijn ook mogelijk en even helend als een live sessie. Live is wel leuker en mooier!

 TARIEVEN

 • € 175,00 (tarief 2024) voor een sessie van 2,5 uur.
 • € 125,00 voor kinderen tot 18 jaar, studenten in overleg.
 • € 125,00 voor deelnemers aan de powershift tot 6 mnd na afloop.
 • Annuleren kan kosteloos tot 2 dagen voorafgaand aan de afspraak.
 • Zie verder de algemene voorwaarden op deze website.

 

healing-logo

HEALING PRAKTIJK
LEEF DE LIEFDE

CLAUDIA JACINTHA
ERMELO
06-55763366

 locatiehealingen 

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN HEALING!

 

I AM a free spirit
IK BEN aangesloten bij het Universum
Vergoedingen komen in de vorm van zegeningen:
Liefde, Licht, heling, welzijn en wijsheid!

healing-logo