pauwvierkant

INDIVIDUELE COUNSELING

 

Altijd al, en zeker in de bijzondere tijden waarin we collectief terecht zijn gekomen, zijn HEALING, SYSTEMISCHE OPSTELLINGEN EN BEWUSTZIJNSONTWIKKELING een schitterende manier om te onderzoeken waar je leven nog niet stroomt en om de onderliggende oorzaken van die blokkades te helen. Of dat nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel is. Je ontdekt waar jouw gedachten en de manier waarop je situaties en emoties soms beleeft nog niet vrij zijn van conditionering en trauma.

De individuele counseling is een combinatie van healing, opstellingen en bewustzijn met als doel om in enkele sessies heling te brengen in jouw energiesysteem en daarmee in je leven. Oplossen van trauma kan op deze manier op diepe onbewuste lagen plaatsvinden, waardoor je bewust bevrijding, ontspanning, kracht en flow kan Beleven vanuit Liefde voor jeZelf en met liefde voor het Leven.

Opstellingen geven je nieuwe inzichten terwijl je je beweegt naar een leven in harmonie, als jeZelf en in verbinding met je omgeving. Je kunt jezelf ten diepste bevrijden van dat wat in de weg staat om meer onbevangen in het leven te kunnen staan, los van de uiterlijke omstandigheden. Net als de opstellingen, hebben de healingen effect op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik werk op de lagen van het persoonlijk-, hoger- en kosmisch zelf, het innerlijk kind en verbindingen met je ouders, kinderen en anderen in je familiesysteem. Door met energie je energiesysteem te helen, lossen blokkades en trauma's op, komt alles weer in beweging en balans, sta je weer in je kracht en bewuster in het leven.

Je vraag kan gaan over elk levensgebied waar je belemmeringen ervaart: relaties, familie en werk, verlangens, levensmissie, de oorzaak van ziekte en over bijvoorbeeld helderheid over keuzes of je missie. 

Bij individuele counseling kijken we wat het beste bij jou past binnen de verschillende vormen waar ik mee werk: naast de healingen ook systemische opstellingen met kristallen, poppetjes en/of vloerankers. Daarnaast is de combinatie met een familieopstelling tijdens een van de maandelijkse workshops een geweldige manier om op een nog completere manier je leven een zet in de goede richting te geven. Ik hou daarvan, ik hoop jij ook!

In overleg combineren we dat het liefst in 3-5 sessies. Dat is doorgaans voldoende om jou nieuwe inzichten te brengen en op een diep niveau heling te brengen. Je leert daarnaast ook om je gedachten en emoties op een andere manier te zien en te ervaren, vanuit jezelf, zodat je leven in Essentie weer goed zal voelen!

Je kunt mij rechtstreeks mailen als je een afspraak wil maken of vragen hebt over individuele healing en systemische counseling: claudiajacintha@leefdeliefde.nl

 

logo