familieopstellingengertruudvierkant

FAMILIEOPSTELLINGEN
LEEF DE LIEFDE

 

FAMILIEOPSTELLINGEN ondersteunen de heling van omstandigheden in je leven die je ervaring van liefde, vreugde, vrede en geluk belemmeren. Door de bewegingen in de opstelling, het zien en gezien worden en het innemen van jouw eigen plek ontstaat een hernieuwde, liefdevolle en gezonde verbinding met jezelf en anderen. Opstellingen helen dynamieken en patronen in je familiesysteem op een moeiteloze manier en ze werken op het niveau van hart en ziel, dankzij het alles verbindende en doordringende veld van Bewustzijn.

Een systemische opstelling is een driedimensionaal model dat de ESSENTIE laat zien van datgene wat je bezig houdt. Door de kracht van de opstelling komt er een innerlijke beweging op gang die direct bevrijdend werkt voor jou en die ook doorwerkt in jouw familiesysteem. Het is altijd prachtig om de verlichting te zien en te voelen die iemand ervaart door de opstelling en het innerlijke proces dat daarmee is aangeraakt. De wonderlijke werking van opstellingen in bijna niet uit te leggen, de ervaring spreekt uiteindelijk voor zich.

We zijn samen in een kleine groep, waarvan de deelnemers REPRESENTANT kunnen staan voor personen en/of elementen uit je familiesysteem, zonder dat zij daar verder kennis van hebben. Representanten maken tijdens de opstelling de verhoudingen en onderliggende patronen in je familiesysteem zichtbaar en voelbaar.

Jouw VRAAG, je gevoel over de huidige situatie en feitelijke gebeurtenissen in je leven en familie geven mij richting voor het begin van de opstelling. Ik volg de opstelling in de richting die als vanzelf ontstaat. Het is niet persé nodig om de vraag duidelijk woorden te geven, maar hoe dringender en voelbaarder het nu is, des te krachtiger de opstelling. Het beeld en de inzichten, de bewegingen en het gevoel tijdens de opstelling doen verder hun werk voor jou. Er ontstaat ontspanning, een ander perspectief en moeiteloze verandering.

Het is aan te raden om voorafgaand aan de opstelling na te gaan welke feitelijke bijzonderheden er zijn binnen je FAMILIESYSTEEM: je huidige gezin, jouw gezin van herkomst en dat van je ouders en grootouders. Als het mogelijk is kun je navraag doen over onderwerpen die impact hebben gehad, zoals ongelukken, vroeg overleden ouders of kinderen, abortus, oorlog, geweld, ziektes, adoptie en emigratie. Dit kan een licht werp op wat zichtbaar wordt in de opstelling, voorbij details, verhalen en het willen weten.

Het NIET-WETEN is ongekend belangrijk! Dat creëert een opening naar werkelijke heling op subtiele en ook onbewuste lagen van het bewustzijn, zodat ruimte en rust ontstaat om op liefdevolle wijze leiding te nemen over jouw leven. Die bevrijdende beweging van hoofd naar HART wens ik jou toe.

Liefs, Claudia Jacintha.

logo