pauwvierkant

ERVARINGEN VAN ANDEREN

 

Al een tijd was ik op zoek naar een weg om meer balans en rust te vinden in mijzelf en meer verbinding te ervaren. Ondanks weer opgekrabbeld te zijn na een burn-out voelde het nog niet heel stevig en had ik nog zoveel vraagtekens over hoe dan verder…

Na voornamelijk individueel werk voelde ik dat het tijd was om meer in groepsverband te mogen ervaren (al leek me dat tegelijkertijd ook heel spannend). Zodra ik las over het leef de liefde POWERSHIFT programma voelde ik iets stromen en borrelen. Dat kloppende gevoel werd bevestigd tijdens mijn eerste individuele sessie en ontmoeting met Claudia. Ik voelde me gelijk zo op mijn gemak bij haar!

Ik had nog nul ervaring met opstellingen, maar wat een prachtig en krachtig instrument. Heel bijzonder om te zien hoe alle rollen als vanzelf vervuld en gevoeld werden. En zoveel samen te mogen voelen, delen en er te laten zijn... één en al verbinding :)!

Het programma is heel mooi samengesteld en werd zo nodig op het moment zelf nog bijgesteld door Claudia waardoor het gewoon voor iedereen klopte. Alles wat gezien en gevoeld mocht worden is langsgekomen. Zo intens en mooi tegelijk. 

Er is voor mij heel veel gebeurd op verschillende lagen en niveaus. Wat het mij gebracht heeft is dat ik mij stukken lichter, rustiger en meer verbonden voel met mijzelf en het leven. Ik heb weer zoveel zin in alles en ben intens dankbaar voor alle ervaringen en de hele ‘toolkit’ waar ik verder mee kan en zo nodig op terug kan vallen. Duizendmaal dank!! Jolien Blankestijn.

 Sinds enkele jaren voel ik het verlangen om mijzelf te ontdekken. Na bijna 60 jaar leerde ik door mijn opleiding familieopstellingen, organisatie opstellingen en een healing opleiding naar mijn gevoel te luisteren. Toen Claudia mij vertelde dat ze haar unieke POWERSHIFT programma ging geven, heb ik direct JA gezegd! Ik voelde dat ik daar aan mee moest doen, zonder twijfel! En ik heb geen moment spijt van die beslissing.

Het is een heel krachtig proces voor mij geweest waarin ik steeds meer over mijzelf heb ontdekt. Door aan mijn beperkende overtuigingen en gedachten voorbij te gaan, voel ik dat ik in mijn kracht sta. Dat is een heerlijk gevoel! In relaties en werk ervaar ik één en al blijheid omdat ik helemaal Mijzelf kan zijn.

Door de stress en spanning in mijn lichaam was in het verleden mijn hoofd en nek scheef gaan staan, maar vanmorgen keek ik in de spiegel en zag dat alles weer recht staat. Heel bijzonder! Ik weet zeker dat dit door de Powershift is hersteld! Door in mijn kracht te staan, verdween de stress en kan ik de rust in mezelf ervaren. 

Dit programma is zeker een aanrader voor iedereen die Zichzelf wil ontdekken of verdiepen! Dank je wel lieve Claudia voor jouw liefdevolle begeleiding in mijn groeiproces! Wietse de Jong.

Het uitzonderlijke aan de POWERSHIFT is dat het gebruik maakt van diverse ingangen om tot Bewustwording te komen en een daadwerkelijke innerlijke Powershift. Naast opstellingen, energetische Healing, meditaties, muziek en creatieve oefeningen is het samenspel in de groep en de uitleg van Claudia over het Wezen van ons Bewustzijn een ongelooflijk waardevolle manier geweest voor mij om tot meer diepte, inzicht, release en innerlijke rust te komen. Dank daarvoor Claudia! Liefs, Wilma Verbeek.

Het bijzondere van de Leef de Liefde POWERSHIFT is dat je met allerlei verschillende mensen toch iets gemeenschappelijks hebt: je wilt werken aan Jezelf, ontdekken wat de valkuilen van je ego zijn en wat je daar zélf aan kunt doen om triggers en herhalende patronen in het leven te doorbreken, om de vicieuze cirkel te doorbreken. De training is zeer verrijkend en openbarend! 

Ook zeer intensief door de healingen en de diverse opstellingen die je in 3x 2-daagse bijeenkomsten laten groeien in inzicht. Omdat je ook representant voor anderen bent, merk je dat je jouw eigen stukjes beter kunt doorleven en verwerken. Het omarmen van dingen, die je eigenlijk weg wilt stoppen, om daardoor ‘Heel’ te kunnen zijn en in verbinding komen met je Hogere Zelf was een eye-opener voor mij. Nu de training afgerond is, begint het pas, mijn Nieuwe Leven met Mijzelf. Hoe mooi kan het zijn!

Dank aan Claudia voor haar bezielende begeleiding en dank aan Ris voor haar doortastende enthousiasme en dank aan alle deelnemers/sters voor hun ‘Spiegeltjes’, openheid en inzet! Liefs, Gré Oost

DE LIEFDE KOMT UIT DE HEMEL VALLEN
Na een hevige, zeer traumatische ervaring in Spanje waar ons hele gezin bij betrokken is geweest, zijn wij augustus 2022 onvrijwillig in Nederland aangekomen. Alles achtergelaten, huis en haard en onze geliefde dieren. Zonder in detail te treden kan ik wel zeggen dat ik niemand een situatie als de onze toewens. Enkel met een rugzakje vol, een gebroken hart en allen PTSS daalden wij neer, vleugellam.
Een oude en geliefde vriendin heeft voor ons binnen no time een eerste hulp goederen projectje opgestart en zo kwam Claudia op ons levenspad. Overrompeld van wat er in snel tempo ons werd toebedeeld met zoveel liefde en alles door onbekende gaf ons een klein beetje vertrouwen in de mens terug, heel voorzichtig. Gaandeweg bleek de PTSS ons alle drie ernstig parten te spelen, slapeloze nachten, uitspatting van boosheid, angst, continue aanwezig zijn van stress en daarbij horende overreacties maakten het dagelijkse leven erg ingewikkeld. Dit konden wij niet alleen oplossen. Dit is PTSS + en dat lukt niet alleen en wij wilden ook absoluut niet het reguliere circuit in!
Claudia had via het hulpproject laten weten dat zijn ons graag wilden helpen met energetische HEALING en ook FAMILIEOPSTELLINGEN om vooral het recent opgelopen trauma te verzachten. In eerste instantie kon ik daar niet op ingaan, echter voor je kind doe je alles en ik wist dat ik zelf moest helen en daardoor het helingsproces bij hem vlotter zou gaan en zo geschiedde. Vrij snel zijn wij alle drie onder behandeling gegaan bij Claudia. Elk volgen wij ons eigen tempo en dat voelt zo ontzettend fijn! Wat een sprongen hebben wij gemaakt in onze heling.
Na de behandeling, welke superfijn is, ben ik altijd 1 tot 2 dagen ‘van slag’. Alles wordt gereset, moeheid komt eruit, en de energetische behandeling werkt nog door. Ik weet dat nu van mijzelf en houd daar rekening mee. Ik kan nu wel zeggen dat ik mede door de prachtige, zuivere, liefdevolle sessies met Claudia nagenoeg van mijn PTSS af ben en dat is een super kado! Mijn zoon laat langzaamaan weer zichzelf zien. Allemaal slapen wij beter en onze kracht is aan het terugkeren. Het is met recht Liefde wat uit de hemel je komt toe vallen. Hartegroet, Linda, Louis, Lucca

lindalucca
Met Claudia en haar paarden wandelen in het bos.

In het afgelopen decennium heb ik verschillende benaderingen gezien van familie- en andere systemische OPSTELLINGEN. Claudia blinkt werkelijk uit in haar manier van begeleiden van en omgaan met opstellingen. Zij heeft een diepgaand begrip van situaties en mensen op een zowel bewust als onbewust – meer spiritueel – niveau. Zij is heel intuïtief en ook erg praktisch in haar werkwijze en zij zal altijd al haar kennis en vooral ook levenservaring inzetten in het belang van de deelnemers. Daardoor is zij al voor zovelen zo behulpzaam geweest.

Ondanks dat Claudia gedegen is geschoold en getraind door de beste leraren heeft zij een zuiver en subtiel innerlijk weten en begrip dat vanuit Claudia zelf komt. Deze opstellingen hebben meer impact gehad en hebben meer inzichten gegeven dan welke andere opstelling dan ook. Ik beveel haar altijd van harte aan als een expert voor zowel familie- als organisatieopstellingen. Ook de liefdevolle en intensieve healingen zijn werkelijk bevrijdend. 
Jacqueline Krabben, founder at Privacy Care

Inmiddels een aantal keer heb ik deelgenomen aan de workshops FAMILIEOPSTELLINGEN van Claudia. Na elke workshop ging ik weg met mijn hart vol dankbaarheid en verbaasde ik mij over de verandering die in ieder van ons had plaats gevonden. Het is onvoorstelbaar mooi dat verandering met zulk een gemak kan plaatsvinden. Zowel als deelnemer als representant heb ik diepe inzichten gekregen in mijn onbewuste overtuigingen en familie patronen. Om mijn probleem voor mijn ogen te zien oplossen is iedere keer weer een geweldige ervaring. In een opstelling staan is ook een bijzondere belevenis en ik kan innerlijk de verandering voelen terwijl het hele proces zich voltrekt. Vaak komen spontaan tranen van opluchting en geluk vrij.
In de weken na een workshop merk ik dat ik veel makkelijker met ‘moeilijke situaties’ kan omgaan. In eerdere situaties aarzelde ik vaak om vooruit te gaan in het leven, nu voel ik mij veel zekerder en vertrouw ik erop dat ik op mijn eigen twee benen kan staan. Waar ik mij ooit bezwaard voelde door verantwoordelijkheid, voel ik nu een nieuw soort lichtheid doordat er een gewicht van mijn schouders is gevallen.

Een keer representeerde ik een speels innerlijk kind. De ervaring van het effect dat het had op alle andere elementen in de opstelling was zó’n herkenning. Nu kan ik vaak contact maken met dat deel in mij om meer licht in een situatie te brengen, zodat er spontaan creatieve oplossingen opkomen.
De begeleiding van Claudia tijdens de workshop is altijd ondersteunend en met een kalme liefdevolle aanwezigheid. Zij creëert een prachtige en veilige omgeving en sfeer waarin ik kan ontspannen en open sta voor verandering. Met veel geduld laat zij de processen ontvouwen en begeleid zij de deelnemers verder met wijsheid en vanuit intuïtie. Ik kijk altijd uit naar mijn aanwezigheid bij de volgende workshop. 
Nancy Delphia, Sound Healer and Vibrational Artist

Kort geleden heb ik bij Claudia een opstelling mogen ervaren. De aanleiding was dat ik tegen nogal wat drempels aan liep in mijn leven. De opstelling was een bijzondere ervaring, dat vreemde mensen je familie kunnen weergeven vanuit intuïtie zonder dat ze je situatie kennen is echt bijzonder. Claudia stelde de juiste vragen op de goede momenten en kon hierdoor verhelderende inzichten geven. Nu, een maand na de opstelling kan ik zeggen dat het mijn leven veranderd heeft, ik neem besluiten waar ik jaren tegen aan hikte, ik ben zelfverzekerder geworden.
Ik ben weer 'heel'. Claudia, Woonzorgbegeleider

Ik heb samen met mijn vrouw een opstelling gedaan bij Claudia. Ons kind had een nare ervaring in familie verband gehad en daardoor kregen we communicatieproblemen binnen de familie. Vooral voor mij was dat erg lastig. Het is niet echt uit te leggen, maar ik heb tijdens de opstelling gevoeld waarom vooral één familielid niet anders kon reageren dan zoals hij dat deed in die periode.  Daardoor heb ik begrip en inzicht gekregen en kon ik mijn frustratie hierover los gaan laten. Wat extra bijzonder was, is dat ik heb mogen ervaren hoezeer wij als ouders ons kind gesteund hebben. Wij kregen dat terug als feedback van de persoon die ons kind representeerde in de opstelling en zij wist uiteraard niets van onze situatie. Er was zo’n liefdevolle verbinding tussen ons drie. Dat heeft mij gesterkt en ik weet nu dat ik de juiste stappen heb gezet voor ons kind en die bevestiging heb ik van niemand anders meer nodig. Al met al een mooie ervaring.

Claudia is een warme persoonlijkheid en echt betrokken. Als ik in de toekomst weer een vraag heb of met een situatie zit, zal ik zeker weer naar Claudia gaan om via een opstelling opheldering te krijgen. Een aanrader voor ieder die een belangrijke levensvraag of uitdaging heeft. Charlie.

Een aantal jaren geleden liep ik vast, omdat ik mijn emoties niet kon voelen. Dit was iets wat er altijd al was geweest, maar op een gegeven moment blokkeerde het mij. Wanneer iemand vroeg hoe het met me ging of hoe ik me voelde, was het gewoon 'gaat wel goed'.
Tijdens haar opleiding heeft Claudia mijn eerste OPSTELLING begeleid. Ik vroeg waarom ik niets kon voelen en dat was al voldoende om precies datgene op te stellen wat nodig was. Tijdens het proces en dankzij een aantal interventies ontstond er beweging in de blokkade. De aanzet was gegeven en ik kan nu zeggen dat alles stroomt en ik kan weer voelen. Ik ben nog altijd immens dankbaar dat ik deze stap gezet heb. 
Nadat ik als representant aanwezig was geweest bij een opstelling begeleid door Claudia over een doodgeboren kindje in een gezin, voelde ik de behoefte om dit ook voor mijn oudste zus te doen die tijdens de geboorte is overleden. Ze had nooit een naam gekregen (ik heb uiteindelijk deze naam) en ze is begraven zonder dat mijn vader of moeder haar gezien hebben. Tijdens deze opstelling voelde ik een enorme verbinding met mijn zus en mijn moeder kreeg ook weer verbinding met haar. Er was echt iets bijzonders gebeurd. Nadien voelde ik meer verbinding binnen mijn gezin van herkomst (tussen mij en mijn ouders) en meer begrip en compassie voor alle betrokkenen. Ik voelde heel veel liefde voor mijn oudere zus, echt een zielsconnectie en ik ben erg blij dat ik haar haar eigen plek in ons gezin terug heb kunnen geven, met dank aan de prachtige opstelling.
Claudia werkt niet met veel woorden. Ze doet precies wat er gedaan moet worden, zeer intuïtief en 'spot on'. Zij laat 'het Veld' doen wat er gebeuren moet. Ik ben regelmatig bij de opstellingen aanwezig als representant en ik ben er steeds opnieuw weer van onder de indruk hoe alle mensen zich bevrijd en geheeld voelen. Ik kan Claudia zeer zeker aanbevelen aan iedereen die werkelijk wil groeien en zich persoonlijk wil ontwikkelen. 
Wilma, Transformatie Coach

Claudia coacht op een spontane wijze. Ze treedt je open en nieuwsgierig tegemoet. Ze is duidelijk over hoe en wat ze doet. Dat geeft je het gevoel dat je zelf aan het stuur staat van je eigen proces, waarbij ze zichtbaar en onzichtbaar stimuleert en ondersteunt. Claudia voegt vanuit haar verfijnde waarneming, soms subtiel en soms heel duidelijk, elementen toe aan je zoektocht. Ik heb de combinatie van coaching met paarden en systemisch werk als zeer bijzonder en verhelderend ervaren. Een aanrader voor degenen die geïnteresseerd zijn in niet-rationele benadering.
Ook voor mensen die hoofdzakelijk op de ratio vertrouwen biedt ze met haar begeleiding openingen die een verkenning buiten de gebaande paden toegankelijk maakt. Haar integere benadering geeft veel vertrouwen.
Van harte aanbevolen! Hans Poiesz, Intuïtieve Coaching en Organisatieontwikkeling

logo