whatsappimage2020-06-17at104052pm2

FAMILIEOPSTELLING MET PAARDEN

 

Voel jij dat je leven vastloopt op bepaalde punten, zou jij je echt gelukkig willen voelen en ben je bereid andere keuzes te maken om je leven positief te veranderen? Dan nodig ik je van harte uit voor een counseling sessie met mij en de paarden. Systemische opstellingen krijgen een bijzondere dimensie door het werken met paarden. Het zijn prachtige zachtaardige dieren die subtiel en liefdevol de weg wijzen en je in je kracht zetten om dat te doen in je leven waar je hart blij van wordt.

Het is een genoegen om met jou en mijn paarden, Lieven en Kashmir, te kijken naar datgene waar jij behoefte aan hebt. Dat kan bijvoorbeeld op het gebied van familie, relaties en/of werk zijn en alles wat je daarin tegenkomt. We werken op een vriendelijke en veilige manier samen om de essentie van jouw vraag te ontdekken en dat in beweging te zetten wat nodig is om te helen en jezelf letterlijk te bevrijden.

Paarden zijn altijd helemaal zichzelf en zeer sensitief. De natuurlijke eigenschappen als kudde- en vluchtdier maken dat een paard heel precies is in het waarnemen en aangeven van de essentie van waar we tegenaan lopen in ons leven. Het paard neemt jou en het veld van je familiesysteem waar, hij voelt blokkades en reageert op onbalans in je lichaam, emoties, gedrag en energie. Het paard spiegelt deze informatie en ik vertaal dat voor jou, waardoor je inzichten krijgt over wat er op dat moment speelt. Je hebt geen ervaring nodig met paarden en je staat tijdens de sessie bij het paard in de wei of de bak. Het paard neemt ook automatisch spanning en andere energetische informatie over, wat letterlijk als bevrijding aanvoelt.

De inzichten en de ervaring van het contact met het paard, samen met specifieke oefeningen en de vragen die ik stel vanuit wat ik zelf waarneem, geven antwoorden en een directe impuls aan jouw kracht en ontwikkeling. Als je open staat voor wat het paard je laat zien, kun je deze ervaring heel bewust inzetten. Er ontstaat ruimte om op liefdevolle wijze leiding te nemen over jouw leven, om je eigen plek te vinden van waaruit je kunt ontvangen en geven in verbinding met jezelf en anderen.

Je bent van harte welkom voor sessies met de paarden. Idealiter in een traject van 3-6 sessies. Het is mogelijk om met één of twee paarden te werken, individueel en ook bijvoorbeeld met je partner of als ondernemer. Het traject met de paarden kunnen we combineren met individuele counseling, bewustzijnsontwikkeling, familieopstellingen en/of healing. Alles in overleg en passend bij jouw wensen. Dit is intensief en effectief, voor als je grote stappen wilt maken in je leven!

 

 

claudiawebsite

 

logo