clauwolf

CLAUDIA JACINTHA


Ik ben een mens met een grote LIEFDE voor mens, dier en natuur, moeder van een zoon van 22 jaar en healer, opsteller, counselor en trainer. Ik ben ook de gelukkige metgezel van mijn twee paarden, vier katten en acht kwartels. Ik hou van wandelen, lezen, de sauna en moestuinieren. En van warme zonnige zomers :-)
Mijn PASSIE voor systemisch werk begon in 2012 toen ik onverwachts representant was in een familieopstelling en dit als wonderbaarlijk helend ervaarde. Dit leidde mij naar de opleiding ‘Systemische coaching met paarden’ en vervolgens de opleidingen ‘Familie- en organisatie opstellingen’ bij Elmer Hendrix (IVSW). Sinds 2015 begeleid ik FAMILIEOPSTELLINGEN en wat later ook OPLEIDINGEN en trainingen op het gebied van systemisch werk en BEWUSTZIJN.
De opleiding Geestelijke Heelkunde bij Heremitage, waar ik een zeer complete en diepgaande energetische healingmethode leerde, is een voor mij verrassende en duidelijk voorbestemde ontwikkeling geweest in mijn leven naar het werk als HEALER en daarmee ook een verdieping in de systemische opstellingen zoals ik die begeleid.
Andere opleidingen die ik volgde in de afgelopen 25 jaar zijn: intuïtieve ontwikkeling, healing, reading, yoga, mediumschap, reiki, MEDITATIE, lifestyle-coaching en brainmanagement mental wellness.
Dankzij meditatie, verdieping in het non-dualisme (Vedanta: de mens is in essentie een goddelijk wezen en het doel van het leven is deze essentie ervaren) en toewijding aan het directe pad besef ik wie IK BEN. Langzaamaan ben ik geland in mijn HART en Beleef ik het leven vanuit Liefde voor het LEVEN.
Ik combineer dit alles met een kleurrijke levenservaring, er is weinig dat ik niet direct of indirect heb meegemaakt. De individuele healingen en counseling en het trainen in en begeleiden van familieopstellingen doe ik op een gepassioneerde, liefdevolle en intuïtieve wijze. Mogen bijdragen aan het welzijn en de spirituele groei van mens en dier en de wereld mooier en lichter maken, is waarom ik hier ben.

 

healing-logo
 

WIE BEN IK? IK BEN!

De eigen-wijze waarop ik als Claudia Jacintha in het leven sta, dat is beschreven in mijn gedicht hieronder. Het geeft een gevoel weer, een intieme pure zachte kracht, het intens vrouwelijke dat in liefde omarmt.
Het laat een visioen zien, van de witte gevederde Elven-Koningin die met haar gidsen en metgezellen het witte licht van liefde, vrijheid, waarheid en heling brengt, met een open hart en een open mind....

Now, my Beloved,
find your comfort in this feathered nest,
your warm and loving base.
 
How pure you are,
immaculate female Truth.
Holding you soft and gentle
is a symbol
of everything I AM
and everything
I have to give

 

healing-logo
 

DANKBAARHEID


Ik ben in mijn leven bijgestaan door een aantal heel dierbare lieve schatten, die net als ik door uiterlijke omstandigheden zijn gedreven tot een zoektocht naar de waarheid en daardoor terecht zijn gekomen in een innerlijk en o zo bevrijdend proces. Ik ben daar oneindig dankbaar voor. We loodsen elkaar soms door diepe dalen en delen het grootste geluk. Wat een magisch cadeau om dit samen te mogen be-leven!

En er zijn geen woorden te vinden om mijn dankbaarheid te beschrijven voor de liefdevolle kracht die mij bewogen heeft om over dit padloze pad terug te keren naar mijZelf. En op dat pad waren het Ramana Maharshi, Nisargadatta Maharaj, Mooji, Rupert Spira, Philip Renard en Bentinho Massaro die hun Licht schenen op mijn sterke en eigenwijze mind en mij de waarheid lieten zien van wie ik Ben.

Thank you Thank you Thank you!

I AM

healing-logo